.:About Me:.

My photo
Kami menyediakan hanya yang istimewa utk pelanggan kami.

Pengumuman Penting

@~>~~~PENGUMUMAN PENTING~~~<~@

Kepada para pelanggan yang bercadang untuk membuat sebarang tempahan daripada kami, ingin dimaklumkan di sini bahawa, lokasi pengambilan tempahan anda adalah di Plaza Bukit Damansara (berdekatan dengan Pusat Sains Negara), pada hari Isnin, Rabu dan Jumaat pada pukul 9.00 pagi - 6.00 ptg.

Sekian, terima kasih...

Friday, January 4, 2013

Selamat tinggal 2012...welcome 2013!!!


Selamat tahun baru semua. Dah 4 hari berlalu dah 2012...dan kita berada di tahun 2013. Hmmm...makin tua setahun nampaknya....hahaha...Sape makin muda tahun ni? Angkat tangan!!! Jangan tipu arr....Mana ada org makin muda...kecuali sorang jah...Tahu sape? Try teka...Klu pandai leh la coba jawab...




These are antara yang tempahan bunga yang tak diterbitkan sebelum ini ekoran kesuntukan masa yang amat sangat. Ada banyak lagi yang tidak diterbitkan atas alasan tuan tanah blog ni tak berapa nak ada mood nk edit or tempek gambar banyak2. Hahaha..bertabah je la ye baca blog yang tak semenggah ini...

Apa pun, kami di Orked Delight mendoakan kebahagiaan, kemakmuran dan keberkatan kepada semua para pembaca, pengunjung blog ini.

Akhir kata, selamat berhujung minggu dan sedapnya klu dapat makan Prosperity Burger....Terpaksa wat sendrik...

Bye dan wassalam...


No comments:

Post a Comment

Connect with Us