.:About Me:.

My photo
Kami menyediakan hanya yang istimewa utk pelanggan kami.

Pengumuman Penting

@~>~~~PENGUMUMAN PENTING~~~<~@

Kepada para pelanggan yang bercadang untuk membuat sebarang tempahan daripada kami, ingin dimaklumkan di sini bahawa, lokasi pengambilan tempahan anda adalah di Plaza Bukit Damansara (berdekatan dengan Pusat Sains Negara), pada hari Isnin, Rabu dan Jumaat pada pukul 9.00 pagi - 6.00 ptg.

Sekian, terima kasih...

Wednesday, November 7, 2012

Blog yang Terbengkalai...Huhu


Salam
Rasanya dah lama blog ni tak diupdate. Boringkan bukak blog ni takde apa yang baru...Hehe...Maaf ye, belum sempat mengodek2 gambar2 lagi untuk diupload buat masa ini.

Buat masa ini, kami kekurangan masa untuk menerima semua tempahan yang masuk. Maaf kepada mereka yang terpaksa kami tolak. Mungkin di masa hadapan, Insyaallah...

Di kesempatan ini kami di Orked Delight ingin mengucapkan selamat menyambut Hari Deepavali kepada rakan2 kami yang beragama Hindu dan juga selamat menyambut Awal Muharam kepada rakan2 yang beragama Islam.

Oklah, samapi sini dulu kali ini. Kepada mereka yang akan menempuh alam perkahwinan, pertunangan, khatan ataupun apa2la, selamat2 la semua ye..Semoga mendapat keberkatan dunia dan akhirat...

Bye

No comments:

Post a Comment

Connect with Us