.:About Me:.

My photo
Kami menyediakan hanya yang istimewa utk pelanggan kami.

Pengumuman Penting

@~>~~~PENGUMUMAN PENTING~~~<~@

Kepada para pelanggan yang bercadang untuk membuat sebarang tempahan daripada kami, ingin dimaklumkan di sini bahawa, lokasi pengambilan tempahan anda adalah di Plaza Bukit Damansara (berdekatan dengan Pusat Sains Negara), pada hari Isnin, Rabu dan Jumaat pada pukul 9.00 pagi - 6.00 ptg.

Sekian, terima kasih...

Wednesday, January 11, 2012

Kompilasi 1

Assalamualaikum...

Nak tergelak tym nk updet blog ni...dah bersawang blog ni..Lama beno x updet...Sian sape2 yang bukak blog ni..Tuan rumah banyak keje len + malas nak updet. 

Hari ni ada sedikit rajin, so...orang updet la ye..tp kali ni, orang wat kompilasi je...Bunyi mcm buat album lagu kan? Album kompilasi la kunun2nya..hahaha...tak kesahla yer...

Meh kita mulakan dengan order yang 1st. Order dari Kak Ct utk birthday cucunya yang ke2. 
Kek keret ngan cream cheese topping. 

2nd order dari Len. 

 Bunga agar2 kering kaler pink, putih, oren dan pepel.

                                                 3rd order dari my BFF, Pn. Massuhana...
 Kek buah fondan. Theme kaler putih & pink...

Cukup la kan 3 order per kompilasi...Next tym, bila tuan rumah ada banyak masa, kita akan update blog ini seperti biasa, one order per entry...InsyaAllah...

Oklah...rasenya blom lambat lagi kan nk ucapkan selamat tahun baru 2012...ala baru 12 hari kan...? 

Dan kepada para pelanggan Orked Delight yang baru mahupun yang lama, terima kasih atas sokongan anda..dan teruslah menyokong kami di masa hadapan....



No comments:

Post a Comment

Connect with Us