.:About Me:.

My photo
Kami menyediakan hanya yang istimewa utk pelanggan kami.

Pengumuman Penting

@~>~~~PENGUMUMAN PENTING~~~<~@

Kepada para pelanggan yang bercadang untuk membuat sebarang tempahan daripada kami, ingin dimaklumkan di sini bahawa, lokasi pengambilan tempahan anda adalah di Plaza Bukit Damansara (berdekatan dengan Pusat Sains Negara), pada hari Isnin, Rabu dan Jumaat pada pukul 9.00 pagi - 6.00 ptg.

Sekian, terima kasih...

Monday, December 26, 2011

Agar-agar Kering Purple & Lilac


Assalamualaikum...
Dah lama tak update blog ni, almaklumla, tuan tanah bz bebeno letli. Tak menyempat nk tempek apa-apa. So, hari ini, ada sedikit kelapangan, maka semepat2kanlah diri untuk update barang seminit dua.

Kali ni, orang update order bulan september...Lama kan...tak pe la yer...Order bunga agar2 kering dari Kak Nita. Bunga ni kaler die ungu n lilac. Nampak cam lilac tak? hahaha...Memula buat, dok pk, ye ke lilac rupe gini, lain bebeno...So, bila tya kak Nita, dia cakap ye, kaler lilac mmg camtu...Bukan apa, bila org compare dengan color palette yg orang ade, nmpk mcm lain. Nasib baik...

Oklah..lepas2 ni, org akan buat kompilasi order bulan oktober, november n december..Bukan semua order orang akan buh kat blog ni..hanya mana2 yang sempat orang cekup. Ok?

Semalam krimas kan? So, selamat berkrismas dan selamat membeli belah barang keperluan anak2 nk skolah lagi 2 minggu...

Minggu depan dah nk bukak tahun baru...dah pk ke apa azam tahun baru 2012?

No comments:

Post a Comment

Connect with Us