.:About Me:.

My photo
Kami menyediakan hanya yang istimewa utk pelanggan kami.

Pengumuman Penting

@~>~~~PENGUMUMAN PENTING~~~<~@

Kepada para pelanggan yang bercadang untuk membuat sebarang tempahan daripada kami, ingin dimaklumkan di sini bahawa, lokasi pengambilan tempahan anda adalah di Plaza Bukit Damansara (berdekatan dengan Pusat Sains Negara), pada hari Isnin, Rabu dan Jumaat pada pukul 9.00 pagi - 6.00 ptg.

Sekian, terima kasih...

Friday, November 25, 2011

Ke'bz'an melampau...


Lama kan x update blog. Sibuk melampau!!! Tak boleh nak komen apa la....

Alhamdulillah hari ni wpon bz, masih ade tym nk tgk n updet sket2. Tp nk buh gambar2 baru tu..mungkin blom sempat lagi. Insyaalllah nnt2, ok? La ni seme kabel nk transfer gambar pon tak jumpa..hahaha...sian tuan rumah blog ni yer...tgh semekin...hahahaha...

Ada jugak yag tertya2, dh tak buat lagi ke gubahan bunga agar2 kering (kek, kapkek, muffin,..bla..bla..bla..) Buat...cuma tu la..nk update dlm blog sgtlah menuntut keazaman mencuri waktu yang terhad. Ramai juga yang terpaksa melupakan hasrat nk tempah memandangkan waktu ini amat terhad kepada beberapa order shj...Keje opis byk...n kerja luar opis pon byk...hahahaha....So, sap2 yang dh book awal...mmg takde masalah..cuma yang baru2 nk tempah ni..maaflah terpaksa menolak....waktu tidak mengizinkan.

Kepada pengunjung blog dari kawasan yang jauh daripada KL/Selangor...maaf sgt bunga agar2 ini agak mustahil nk diposkan memandangkan hasilnya amat mengecewakan...Hancur...even guna symbol fragile. Orang penah cuba hantar dr KL ke Sekinchan...sedih...bunga hancur lebur...

Ok.lah..dh nk kene gerak ni. Jmpa lenkali k! Salam manis coti awal muharam kepada seme....SELAMAT BERCOTI!!!

No comments:

Post a Comment

Connect with Us