.:About Me:.

My photo
Kami menyediakan hanya yang istimewa utk pelanggan kami.

Pengumuman Penting

@~>~~~PENGUMUMAN PENTING~~~<~@

Kepada para pelanggan yang bercadang untuk membuat sebarang tempahan daripada kami, ingin dimaklumkan di sini bahawa, lokasi pengambilan tempahan anda adalah di Plaza Bukit Damansara (berdekatan dengan Pusat Sains Negara), pada hari Isnin, Rabu dan Jumaat pada pukul 9.00 pagi - 6.00 ptg.

Sekian, terima kasih...

Wednesday, October 5, 2011

Chocolate Cupcakes with Lemon Buttercream





Assalamualaikum...

Lega..akhirnya hari ni, 'up' balik tenet umah org setelah 2 hari down...Ginilah nasib...asal hujan lebat je tenet pon 'down'...hahaha macam Astro lak..x dapat channel klu hujan lebat kan? Hahahah..Jangan marah ye Astro...hehehe

Hari ni, org upload order dari my beloved old fren yang selalu oder, kire dh macam regular gak la...Die order banyak kotak, tapi org snap 1 kotak jer...yg len2 tym ni dh masuk dalam kotak...Katanya dijadikan doorgift utk majlis pertunangan adiknya yang bongsu...Untung betul jd adiknya..kakak sponsor doorgift utk guest...Kebetulan tym ni ada org order bunga agar2 kering...jd rezeki dia la nk dpt cupcake ni jugak...Rezekikan..kene dikongsi bersama..baru berkat namanya....kan?

Cupcake ni perisa chocolate orange dengan orange buttercream. Design simple je katanya...Simple tak? Hahaha...

Oklah..dh lewat dah ni...nk tdo. Esok nak p keje jawoohhhh...nak kene cukop rehat..Bz2 jugak, kesihatan nak kene jaga...Lagi2 musim hujan ni, senang penyakit hinggap...

Klu nak oder, jgn malu2 kol or sms or email...ok!

Salam sayang dr kami di Orked Delight...

Bye and Assalamualaikum...:))

No comments:

Post a Comment

Connect with Us