.:About Me:.

My photo
Kami menyediakan hanya yang istimewa utk pelanggan kami.

Pengumuman Penting

@~>~~~PENGUMUMAN PENTING~~~<~@

Kepada para pelanggan yang bercadang untuk membuat sebarang tempahan daripada kami, ingin dimaklumkan di sini bahawa, lokasi pengambilan tempahan anda adalah di Plaza Bukit Damansara (berdekatan dengan Pusat Sains Negara), pada hari Isnin, Rabu dan Jumaat pada pukul 9.00 pagi - 6.00 ptg.

Sekian, terima kasih...

Monday, September 19, 2011

Selamat Hari Raya Kak Nita


Assalamualaikum...and Selamat Hari Raya Aidilfitri lagi...

Dh habes beraya ke? Byk p open house tahun ni? Hati2 klu p open house, beringat2 sket bila makan, kang x pasal2 lepas mkn kene bayo lak...mcm cerita org dgr dlm Sinar FM pasal p open house masa raya...Dh lepas makan2, kene bayo RM50, tak ke haru...Sib baik klu bwk duit, klu x bwk? Nk bayo ngan apa la agak2nya yer...Ke pesen tahun ni, open house kene bayo klu nk makan...Yela..kut2 la ada rules utk open house tahun ni...kene bayo lak...Mungkin utk elak pembaziran...

Org2 kita ni, klu sebut mkn free, mula lah lupa daratan..makan mcm 400 tahun x mkn...Hmm..tamak kemain, makannyer idak..sket je..takut gemuk kunun...tp amik makanan, lembu pon leh mati kekenyangan...Igt2la...ramai org2 kat negara luar tu yg kebuluran..kita kat cni, jgnla bazir2kan makan, sayang...


Oklah..kali ni org buh gambo bunga yang Kak Nita(bukan Anita Sarawak, ok?! hehehe) order seminggu sblm raya...Tak tya lak utk sape, mebi ada kut sedara mara die nk kawen or tunang kut. Kaler mcm dlm gambo kat atas, kaler putih, oren, kuning dan merah.

Panjang sgt dh org membebel kat atas...cakap sal bunga sket je kan...sket2 udah la ye..Kepada kak Nita, tq order bunga ni, lenkali leh order lagi, k...

Dan kepada bakal2 pengantin ataupun mak2 bakal pengantin yang berminat menempah, sila lah sms kami utk tempahan...dan tempahan haruslah dilakukan sekurang2nya 2 minggu sebelum tarikh majlis...memandangkan cuaca sekarang yang hujan sepanjang hari...seeloknya lebih awal, lebih baik...

Tq for reading and bye for now...Assalamualaikum...

No comments:

Post a Comment

Connect with Us