.:About Me:.

My photo
Kami menyediakan hanya yang istimewa utk pelanggan kami.

Pengumuman Penting

@~>~~~PENGUMUMAN PENTING~~~<~@

Kepada para pelanggan yang bercadang untuk membuat sebarang tempahan daripada kami, ingin dimaklumkan di sini bahawa, lokasi pengambilan tempahan anda adalah di Plaza Bukit Damansara (berdekatan dengan Pusat Sains Negara), pada hari Isnin, Rabu dan Jumaat pada pukul 9.00 pagi - 6.00 ptg.

Sekian, terima kasih...

Friday, July 22, 2011

Pink & White...



Assalamualaikum....

Dh lama tak jenguk blog ni, tak sempat sungguh. hari ni free, so org upload la gambar bunga agar2 kering yang Atiqah Yusof order utk majlis perkahwinannya pertengahan bulan jun hari tu..lamakan? baru nk upload dlm blog...hahahaha...Tak sempatnya satu, bile ada tym lak, lupa nk upload...hahahaha....almaklumla..dah dimamah usia...hahahaha....

1 2 minggu lagi dh bulan ramadhan. Tak sabr rasenya bulan pose nih...Org dh habes ganti pose, kome2 semua, dh habes bayo ke hutang pose tahun lepas? hahahaha....

Dekat2 nk pose ni, org teringin nk mkn macam2. Semlm dok belasah mkn sushi..Hmm..sedap sungguh, kalah org mengidam...hahahaha...Kemarin dok melantak ayam percik madu...hahahaha...gile best!!! mcm nk bwk balik je van yg jual ayam percik tuh.. ganaz kan?! Selasa lak mkn ikan terubuk bako..walawey..hingga menjilat jari..kalah KFC...apapon jenis makanan, klu kita nikmatinya sepenuh jiwa, mmg best...

Oklah..masa utk menceceh dh habes...ada program lain dh ni..sampai jumpa lagi..bye and take care...

No comments:

Post a Comment

Connect with Us