.:About Me:.

My photo
Kami menyediakan hanya yang istimewa utk pelanggan kami.

Pengumuman Penting

@~>~~~PENGUMUMAN PENTING~~~<~@

Kepada para pelanggan yang bercadang untuk membuat sebarang tempahan daripada kami, ingin dimaklumkan di sini bahawa, lokasi pengambilan tempahan anda adalah di Plaza Bukit Damansara (berdekatan dengan Pusat Sains Negara), pada hari Isnin, Rabu dan Jumaat pada pukul 9.00 pagi - 6.00 ptg.

Sekian, terima kasih...

Tuesday, July 5, 2011

Bunga Agar2 Kering Putih dan Ungu


Assalamualaikum...Apa kabar? Susah betol nk cari masa nk upload gambar baru dlm blog nih. Wonder gak, 24 jam tak cukup nak buat semua benda. Tapi takpe, hari ni curik masa jap untuk upload gambar yang hampir sebulan dok dlm gobok nih...

Bunga ni, diorder oleh Datin Rosni dr PJ pada 16th June yg lepas. gambar ni nmpk blur sket...ungu tu nmpk cam biru tua...Pelik gak, dlm gambar nmpk kaler tu lak...

Kepada datin, thank you so much, org doakan semoga datin dan datuk sehat dan happy selalu...Byk2kan berehat dan kurangkanlah aktiviti luar lg2 sekarang ni musim panas terik yg melampau. Senang je dpt demam...

Oklah, smp sini dulu..smp lain rancangan...minum air byk2 dan jagalah kesihatan...Bye...

No comments:

Post a Comment

Connect with Us