.:About Me:.

My photo
Kami menyediakan hanya yang istimewa utk pelanggan kami.

Pengumuman Penting

@~>~~~PENGUMUMAN PENTING~~~<~@

Kepada para pelanggan yang bercadang untuk membuat sebarang tempahan daripada kami, ingin dimaklumkan di sini bahawa, lokasi pengambilan tempahan anda adalah di Plaza Bukit Damansara (berdekatan dengan Pusat Sains Negara), pada hari Isnin, Rabu dan Jumaat pada pukul 9.00 pagi - 6.00 ptg.

Sekian, terima kasih...

Saturday, June 11, 2011

TQ Aunty Ana


Assalamualaikum dan salam hari jumaat. Hari ni mmg sejuk...tak panas dan tak hujan...sedang2 aje suhu...

Bunga agar-agar kering ini, diorder oleh Aunty Ana...untuk anaknya...Seronok jumpa Aunty Ana...Happy je Aunty Ana tym amek bunga nih...Mebi dats y Aunty Ana nmpk awet muka...Hepi je...

Bunga ni kaler pink putih. Yela, kut2 la ade yg rabun warna kan...x nmpk warna apa bunga tuh....selit sket2 daun(nmpk cam daun ke?) antara bunga2 tuh...

Kepada Aunty Ana, tq very much sbb oder bunga ni, dan harap berpuas hati ngan bunga yang tak seberapa nih...Salam ukhwah utk semua readers...Bye....

1 comment:

  1. TQ jugak kerana sudi terima tempahan. nnt nak order lagi sbb tak dapat rasa hehe. bakal menantu kata, sedap tidak manis sgt.

    ReplyDelete

Connect with Us