.:About Me:.

My photo
Kami menyediakan hanya yang istimewa utk pelanggan kami.

Pengumuman Penting

@~>~~~PENGUMUMAN PENTING~~~<~@

Kepada para pelanggan yang bercadang untuk membuat sebarang tempahan daripada kami, ingin dimaklumkan di sini bahawa, lokasi pengambilan tempahan anda adalah di Plaza Bukit Damansara (berdekatan dengan Pusat Sains Negara), pada hari Isnin, Rabu dan Jumaat pada pukul 9.00 pagi - 6.00 ptg.

Sekian, terima kasih...

Saturday, May 7, 2011

Facebook


Assalamualaikum...Semuga ceria dan sehat2 belaka ye...

Today, org x buh psl Orked Delight punyer products, jez nk share apa yg kami dh buat letli..not letli la..dh buat lama cuma, nk update tu..mcm xde masa...hahaha..update apa? Orked Delight punyer facebook la...

Ramai customer bertya, kami xde facebook ke? Ada..cuma, tula mcm org ckp td..kami x update abes lagi facebook tu..tak upload gambar2...hahaha...nk update profile pn x abes lg, mcmla PM kan...smp xde masa...hahahaha..

Our facebook masih byk kekurangannya...InsyaAllah..kami akan bawakan yg terkini sama spt dlm blog kami ni. Bak kata Aunty Rohana tadi..x semua org tgk blog...betul tu...

Thanks Aunty Rohana..atas cadangan aunty td..org trus siapkan update profile Orked Delight (wpon x bpr sempurna lagi).So, lps2 ni..rajin2 la mai singgah kat facebook kami dan juga blog kami ye..

Salam sayang dr kami di Orked Delight...Sleep Sweet ols...Assalamualaikum....

2 comments:

  1. hehe senyum simpul teman membaca name teman disebut2 dalam blog mike.

    ReplyDelete
  2. wow..x sangka..aunty dok usha blog ni lg..hahahah...

    ReplyDelete

Connect with Us