.:About Me:.

My photo
Kami menyediakan hanya yang istimewa utk pelanggan kami.

Pengumuman Penting

@~>~~~PENGUMUMAN PENTING~~~<~@

Kepada para pelanggan yang bercadang untuk membuat sebarang tempahan daripada kami, ingin dimaklumkan di sini bahawa, lokasi pengambilan tempahan anda adalah di Plaza Bukit Damansara (berdekatan dengan Pusat Sains Negara), pada hari Isnin, Rabu dan Jumaat pada pukul 9.00 pagi - 6.00 ptg.

Sekian, terima kasih...

Thursday, May 5, 2011

Blueberry Muffin - Doorgift


Salam semua...Dh mkn? 

Kali ni org buh n3 blueberry muffin as doorgift kenduri kawen anak ketua kampung org. Depan rumah je umah tok ketua tuh...Penatkan wat kenduri kawen...seminggu x abes lagi penat...kite yg x kenduri ponleh terasa bahang penat..hahaha...over kan?

Sbnrnye, isteri tok ketua tu dh lama bertya2 kat mak org psl muffin ni...harganya, perasanya, camne bungkusannya....so, ptengahan bolan lepas, isteri tok ketua mai umah dengan hajat nk oder muffin blueberry ni, siap dgn order details lg...ALhamdulillah..murah rezeki. Syukur...

Inilah, produk akhir yg tggu untuk diambil. Xceli Isteri tok ketua tu oder muffin ni utk best guests die..ahahahaha..mcm VVIP ler...Doorgift ni edisi jimat, xlehla membazir kan...kan ke jimat tu, membawa berkat..xkesahla...

So, kpd anda2 yg nk oder muffin ni..jgn segan silu..contact us...InsyaAllah, org akan bg special price utk muffin ni...
Oklah...nk p tgk tv lu...senang2, org akan bersiaran lg, ok...Bye..Sleep Sweet...and assalamualaikum...


No comments:

Post a Comment

Connect with Us