.:About Me:.

My photo
Kami menyediakan hanya yang istimewa utk pelanggan kami.

Pengumuman Penting

@~>~~~PENGUMUMAN PENTING~~~<~@

Kepada para pelanggan yang bercadang untuk membuat sebarang tempahan daripada kami, ingin dimaklumkan di sini bahawa, lokasi pengambilan tempahan anda adalah di Plaza Bukit Damansara (berdekatan dengan Pusat Sains Negara), pada hari Isnin, Rabu dan Jumaat pada pukul 9.00 pagi - 6.00 ptg.

Sekian, terima kasih...

Friday, April 15, 2011

Muffin Blueberry


Salam hari Jumaat..Awal hari ni sejuk je..hujan renyai2. Nk bangun pon malas...tp dok teringat ada kerja yg nk dibuat...bangun jugak la...

Hari ni, org buh muffin blueberry lagi. Kali ni saiz L punye muffin...Ada org komplen haritu, kata muffin kecik sgt...Siap kata kedekut..hahahaha...xde lesen kan mulut depa nih...

 Gambo ni kusam..almaklumla..bak kata org aritu, kamera dh masuk parit nun depan umah..hahahha...so, ade tepon canggih manggih..apa lagi guna jela....tp hasil x canggih pon...janji nmpk shape muffin cukupla..ye tak...


Nk oder muffin boleh la tepon ye..emel pon bley...mana2 yg senang la..klu rase2 line tenet tu lg selo melo drpd siput, tepon jela..or...sms pon bley...xde kekangan...


Di sini org nk la mention once again psl ade lg yg bertya why jez weekdays aje leh self-pickup kat Subang...Well, xceli org keje di Subang, tp org dok nun jauh di sini Sekinchan. Dats y la...hya weekdays aje leh amek Subang. 

Seboleh2nye, org akan buat mana yg termudah...cuma kdg2 hangin jugak ble ada yg tak paham ngan situasi mereka2 yg x habes2 nk lg senang bile org dh senangkan utk mereka. paham ke maksud org? hahaha....

So guys...lg skali org mention here, please2...please be alert ngan self-pickup info, ok?! WEEKDAYS ONLY...as for the tym tu, org leh ejas sket2...yela..kite pon paham, org keje ada limit die kan..bukan semua opis flexible kan?...

Okla...pjg lak n3 kali ni...for those yg ingin membuat tempahan, jgn segan silu, gimme a kol..ok, Insyaaallah klu x bertembung ngan oder yg len..org akan accept ur order...

Gudnite ols...and sleep sweet...Chiooowww






No comments:

Post a Comment

Connect with Us