.:About Me:.

My photo
Kami menyediakan hanya yang istimewa utk pelanggan kami.

Pengumuman Penting

@~>~~~PENGUMUMAN PENTING~~~<~@

Kepada para pelanggan yang bercadang untuk membuat sebarang tempahan daripada kami, ingin dimaklumkan di sini bahawa, lokasi pengambilan tempahan anda adalah di Plaza Bukit Damansara (berdekatan dengan Pusat Sains Negara), pada hari Isnin, Rabu dan Jumaat pada pukul 9.00 pagi - 6.00 ptg.

Sekian, terima kasih...

Sunday, April 24, 2011

Bunga Agar Kering Pink dan Purple

Salam hari Ahad...Hari yg panas, dan sgt sejuk bile maghrib..hujan..sedap tdo karang...

This tym, org tepek gambo bunga agar2 kering yg diorder oleh Syaida. Kaler pink dan pepel. Katanya, untuk kawannye yg bakal berkahwin di Penang...

Tertya2 jugak, kenapa ye ramai yang memilih warna ungu? Bukan apa, bile ungu digabungkan ngan pink, gubahan tu nmpak gelap...but then, ramai juga yg request dat color, evetho org dh bgtau gabungan 2 kaler tu agak kelam...tak kesahla... customer is always rite, kan?

Okla...mggu ni mggu yg sgt bz...Klu ade masa, org tepek lak gambo len, klu takde masa...akan ku cari jugak masa. 

Selamat hari senin esok..dan jgn malas2 keje...hahaha...bye...

Assalamualaikum, semua....

No comments:

Post a Comment

Connect with Us