.:About Me:.

My photo
Kami menyediakan hanya yang istimewa utk pelanggan kami.

Pengumuman Penting

@~>~~~PENGUMUMAN PENTING~~~<~@

Kepada para pelanggan yang bercadang untuk membuat sebarang tempahan daripada kami, ingin dimaklumkan di sini bahawa, lokasi pengambilan tempahan anda adalah di Plaza Bukit Damansara (berdekatan dengan Pusat Sains Negara), pada hari Isnin, Rabu dan Jumaat pada pukul 9.00 pagi - 6.00 ptg.

Sekian, terima kasih...

Sunday, March 20, 2011

Macam2 hal ble nk apdet blog...


Salam semua...sure ramai yg bercuti sempena cuti skolah kan? Me, cuti kt umah jer..hahahaha...jimat kos...

Ada 2 3 mende nk aplod, tp ble tym nk apdet blog je, ade je hal..hmm...Hari ni sempat nk jengah2 blog, tp kabel lak x jumpa..x leh nk buh gambo2 baru..Hahaha...Xpe, esok pg org carik kabel, then I'll upload pictures from birthday Adib dan juga BAK order dr Annie. 

Oklah..xde idea lak nk taip aper..kite smbg esok jelah yer...Kepada korang2 yg esok nk msuk skolah, x kesahla cekgu ke, student ke, tunag kebun ka...selamat kembali ke skolah...Jgn bangun lambat esok pagi tau...hahahaha...Adios...Cau cincau...

No comments:

Post a Comment

Connect with Us