.:About Me:.

My photo
Kami menyediakan hanya yang istimewa utk pelanggan kami.

Pengumuman Penting

@~>~~~PENGUMUMAN PENTING~~~<~@

Kepada para pelanggan yang bercadang untuk membuat sebarang tempahan daripada kami, ingin dimaklumkan di sini bahawa, lokasi pengambilan tempahan anda adalah di Plaza Bukit Damansara (berdekatan dengan Pusat Sains Negara), pada hari Isnin, Rabu dan Jumaat pada pukul 9.00 pagi - 6.00 ptg.

Sekian, terima kasih...

Tuesday, March 22, 2011

Kek Carrot Lagi....Kak Ct Pomot...



Salam semua. Sejuk kan hari ni. Hujan je minggu ni. Bile dh sejuk2 ni, mula la malas nk buat apa2. Tdo lagi best...

Bahaya la musim hujan ni, perut asek lapo jer...Hmmm...Camne? Nak layan tak perut yg lapo? Pk2 gak, mmg lapo ke, atau nafsu nk makan yg membuatkan perut lapo..Hahahaha...Bahaya..bahaya...asek postpone je nk diet...Adeh...

Kali ni org buh, order dr anak sedara Kak Ct. Ala..Kak Ct yg orde 2 bijik kek keret utk anak bongsu die hari tu...Kali ni Kak Ct pomot kat anak sedara die...So, basically, this kid, Adib is Kak Ct's grandson la kan...indirectly la...I mean...

Sama mcm hari tu, kek ni kek keret ngan cream cheese frosting. Plus edible image si Adib ni...

To mak si Adib ni, tq sbb order kek keret ni, and for Kak Ct, tq byk2 sbb pomot kat anak sedara die...ni yg wat org sayang kat Kak Ct ni... Org doakan Kak Ct makin2 vogue dan sehat selalu...Amin...

Oh ye...sempena hujan2 ni, jgn le korg seme main ujan lak ye..kang klu demam susah...nk tdo pon tak besh..so, jaga2lah kesehatan dan bykkan minum air kosong...Ok...

Salam sayang utk semo yg baca blog yg tak baper indah ni...Bye...C u soon.


No comments:

Post a Comment

Connect with Us