.:About Me:.

My photo
Kami menyediakan hanya yang istimewa utk pelanggan kami.

Pengumuman Penting

@~>~~~PENGUMUMAN PENTING~~~<~@

Kepada para pelanggan yang bercadang untuk membuat sebarang tempahan daripada kami, ingin dimaklumkan di sini bahawa, lokasi pengambilan tempahan anda adalah di Plaza Bukit Damansara (berdekatan dengan Pusat Sains Negara), pada hari Isnin, Rabu dan Jumaat pada pukul 9.00 pagi - 6.00 ptg.

Sekian, terima kasih...

Tuesday, February 1, 2011

White and Yellow...2nd version....

Salam semua..

N3 hari ni ialah bunga agar2 kering yang ditempah oleh Linda dr Putrajaya. Tema katanya gold dan brown, dan warna bunga yang diminta ialah kuning dan putih...


Tak mau byk aksesori katanya sebab die nk deco sendri ngan bunga dip...Tak kesahla...

Org buh bunga ni dlm bakul gold berbentuk butterfly...Hmm...lawa jugak bakul die..

Sbnrnya linda mintak kotak kaler coklat mcm satu gubahan bunga agar2 kat dlm blog ni jugak..yg kebetulan warna putih dan kuning juga..Malangnya, kotak tu xde. Puasla round semo kawasan, xde yg kaler coklat...Harap2 Linda  x kesah dan berpuashati...Hehehe...takot gak sebenaonyer...hehehe


Yg ni pulak, lebihan bunga yang diminta oleh Linda untu sanak sadara merasa..x byk...dlm area 20 kuntum jah..hahahaha....kuning je ade, putih dah abes...
Okay, di kesempatan ni, org nak la jugak wish Happy Chinese New Year kepada para pengunjung blog yang menyambutnya. 'Till we meet again....Tata

No comments:

Post a Comment

Connect with Us