.:About Me:.

My photo
Kami menyediakan hanya yang istimewa utk pelanggan kami.

Pengumuman Penting

@~>~~~PENGUMUMAN PENTING~~~<~@

Kepada para pelanggan yang bercadang untuk membuat sebarang tempahan daripada kami, ingin dimaklumkan di sini bahawa, lokasi pengambilan tempahan anda adalah di Plaza Bukit Damansara (berdekatan dengan Pusat Sains Negara), pada hari Isnin, Rabu dan Jumaat pada pukul 9.00 pagi - 6.00 ptg.

Sekian, terima kasih...

Saturday, February 26, 2011

Fruit Tart


Fruit tart, anybody? Hahahaha
Salam mlm minggu korang...Dh mkn? Dah mandi...panas kan letli..hujan pon kejap je...x sempat nk basah bumbung, kan?

 Fruit tart ni org buat utk Anis as a gift sbb die dh 3x tempah bunga agar2 kering..Thank you so much Anis...Anis kata die nk further study kt Kelantan..hmm..jauh tuh..xpelah..blaja rajen2 tau Anis...
Org buh buah stroberi, kiwi dan anggur...Xbuh byk buah sbb dh habes kene ngap, nasib baek ade belen utk  Anis...Hahaha...

Nmpk cam kepak kumbang tak strawberi tuh..Hahaha...Bulehla...


Dsbbkan xde belen, maka org x rasa pon fruit tart kali ni..Sian kan...berpenat lelah buat, tp x dan nk rase...sob...sob...sob...xpe leh buat lagi next tym...


Ini fruit tart my mom...xde kastard dan xmo ceklat..plain jah..jez sweet crust pastry dengan buah2 je...

Ok guys..mlm dh ni..mata dh ngantuk, tp nk abeskan tgk Castle latest episode. Semoga ceria selalu dan sleep sweet Malaysia :)

No comments:

Post a Comment

Connect with Us