.:About Me:.

My photo
Kami menyediakan hanya yang istimewa utk pelanggan kami.

Pengumuman Penting

@~>~~~PENGUMUMAN PENTING~~~<~@

Kepada para pelanggan yang bercadang untuk membuat sebarang tempahan daripada kami, ingin dimaklumkan di sini bahawa, lokasi pengambilan tempahan anda adalah di Plaza Bukit Damansara (berdekatan dengan Pusat Sains Negara), pada hari Isnin, Rabu dan Jumaat pada pukul 9.00 pagi - 6.00 ptg.

Sekian, terima kasih...

Wednesday, January 5, 2011

Pink Purple Lagi....

 Alhamdulillah...berakhir sudah 2010. 

Ni adalah n3 pertama di tahun baru 2011 ni...Sbnrnya, tempahan bunga agar-agar ini ditempah tahun lepas...hehehe...31/12/2010. Same as my mum's birthday...Sian mak, x dpt mkn kek homemade, cuma dpt mkn kek shopmade jah...hahahaha...Ok per...drpd xde...

Tq kpd Anis yg order bunga ni buat kali kedua dlm bulan yg sama...Yg first tu, kaler pink dan putih, n the seken one ni, kaler pink ngan pepel. Org sbnrnya x bape gemo kaler pepel ni...bukan ape...senang beno kaler die bertuko menjadi biru...Sabo jela...

Anis mai ngan parents die...Bapak die, as usual, very sweet..and her mom....sakit2 kaki ponmai jugak..terharu rase...Terima kasih ye, makcik dan pakcik...dan pada Anis' mom, semoga cepat sembuh...  

Klu korang peratikan, bunga ni sejibik ngan bunga yg ditempah oleg Suzi...Hmm....lebih kurang la...cuma beza sket2...

Dah terlambat ke nk wish selamat tahun baru? Tak kan....Oleh itu, di sini, kami ingin mengucapakan Selamat Tahun Baru 2011. Semoga di tahun 2011 ini akan membawa sejuta dan berjuta2 keberkatan dan kesenangan. Insya-Allah....



No comments:

Post a Comment

Connect with Us