.:About Me:.

My photo
Kami menyediakan hanya yang istimewa utk pelanggan kami.

Pengumuman Penting

@~>~~~PENGUMUMAN PENTING~~~<~@

Kepada para pelanggan yang bercadang untuk membuat sebarang tempahan daripada kami, ingin dimaklumkan di sini bahawa, lokasi pengambilan tempahan anda adalah di Plaza Bukit Damansara (berdekatan dengan Pusat Sains Negara), pada hari Isnin, Rabu dan Jumaat pada pukul 9.00 pagi - 6.00 ptg.

Sekian, terima kasih...

Monday, September 27, 2010

Cupcake Harijadi Hanna

Ini pula tempahan drpd Farha utk birthday anak nya, Hanna. Pilihan warna ialah pink dan biru.


Oleh kerana pagi tu ade open house, agak kelam kabut jugakla nk menyiapkan cupcake ni...Bayangkan la, p open house bukan leh p kejap2, paling kejap pon, mau dekat 2 jam..Sembang2 ngan kwn2 yg lama x jumpa, walhal umah dekat2 je...

Teringat waktu tgh makan kat open house tu, ade 1 chinese guy, speaking jawa...wah..impress kejap makcik2 kat majlis tuh...siap ade yg terlopong mulut. Aku pon kagum sama...Hebat mamat ni...Aku, nk speaking cina, tak penah pandai, padahal dr kecik dok tgk citer cina petang2...



Berbalik pada cupcake td, kesian pada birthday girl, sbb lupa nak bg sekali ngan lilin dan topi. Dh mlm baru teringat, nasib baik si ibu, Farha, tak kesah..Syukur, Alhamdulillah...

Ooo..lupa nk bg info, cupcakes ni perisa vanilla dan coklat. Topping lak, buttercream....

Pada yg berminat untk menempah untuk sebarang event, leh la order tru email at orked.delight@gmail.com or phone call to us 016-2456356/013-3903996.

TQ, and salam lebaran dr kami di Orked Delight.


No comments:

Post a Comment

Connect with Us