.:About Me:.

My photo
Kami menyediakan hanya yang istimewa utk pelanggan kami.

Pengumuman Penting

@~>~~~PENGUMUMAN PENTING~~~<~@

Kepada para pelanggan yang bercadang untuk membuat sebarang tempahan daripada kami, ingin dimaklumkan di sini bahawa, lokasi pengambilan tempahan anda adalah di Plaza Bukit Damansara (berdekatan dengan Pusat Sains Negara), pada hari Isnin, Rabu dan Jumaat pada pukul 9.00 pagi - 6.00 ptg.

Sekian, terima kasih...

Monday, September 27, 2010

Agar-agar Kering Merah, Kuning dan Putih

Ini gubahan agar2 kering yg di tempah oleh makcik Nor dr Desa Coafield, Sungai Buloh...

Warna yg diminta ialah merah, kuning dan putih. Agak kalut jugak sbb almaklum, musim rayekan...masing2 sebuk...tp alhamdulillah, siap jugak wpon tarikh penghantaran timbul kekeliruan. Bak kata td la...musim2 raya, masing2 sebuk ngan nk beraya la...open house sini sana...dengan bajet lari lagi...hahaha..mcm2 hari raya...




Kepada makcik Nor, mintak maaf byk2 la sbb masalah tarikh penghantaran tu. Tak tahu camne nak express how guilty I am atas insiden ni.

For those yg ingin menempah gubahan agar2 kering, diminta supaya menelefon ke nombor 016-2456356, untuk pendetailan tempahan anda. Bukan apa, takut nnt ade kesulitan di kemudian hari...harap2 takdelah kesulitannya ye!!!

Salam Aidilfitri drpd kami di Orked Delight.

No comments:

Post a Comment

Connect with Us