.:About Me:.

My photo
Kami menyediakan hanya yang istimewa utk pelanggan kami.

Pengumuman Penting

@~>~~~PENGUMUMAN PENTING~~~<~@

Kepada para pelanggan yang bercadang untuk membuat sebarang tempahan daripada kami, ingin dimaklumkan di sini bahawa, lokasi pengambilan tempahan anda adalah di Plaza Bukit Damansara (berdekatan dengan Pusat Sains Negara), pada hari Isnin, Rabu dan Jumaat pada pukul 9.00 pagi - 6.00 ptg.

Sekian, terima kasih...

Friday, November 6, 2009

Anniversary Cuppies for Shah & Eiy



Ello ols...Hehehe...la ni nk tempek gambo cupcake yg ditempah oleh Shah utk Eiy sempena their 9th year anniversarry. Dgr2 nk kawen x lama lagi. Tp tak sempat nk tya byk2 sbb kejap sgt jumpa die...Sorry Shah, terlambat smp Putrajaya, Last2 jumpa kt Tol Putrajaya jer...



Oleh kerana die ckp nk cepat, so inilah saja yg mampu dibuat. Tak tahula camne feedback depa since he didn't call or text me anything . Harap2 Shah & Eiy sukala ngan cupcake nih. Hehehe...Sorrylah..tulisan tu terkembang sket. Elok2 drpd Shah jd Shan plak...



Yg betul2 kat bwh tag Orked Delight tu ialah bentuk 'love'...



Kepada Shah, orderla lagi klu nk kawen sok. Dan utk my fren Zira. Sori laling, wa lupa buah ciku tu...xpe, klu de masa, aku sendri anto buah ciku tu by hand jez 4 u. And Zira...U r the BEST!!!! sayang mu slalu....hehehhe

No comments:

Post a Comment

Connect with Us