.:About Me:.

My photo
Kami menyediakan hanya yang istimewa utk pelanggan kami.

Pengumuman Penting

@~>~~~PENGUMUMAN PENTING~~~<~@

Kepada para pelanggan yang bercadang untuk membuat sebarang tempahan daripada kami, ingin dimaklumkan di sini bahawa, lokasi pengambilan tempahan anda adalah di Plaza Bukit Damansara (berdekatan dengan Pusat Sains Negara), pada hari Isnin, Rabu dan Jumaat pada pukul 9.00 pagi - 6.00 ptg.

Sekian, terima kasih...

Tuesday, July 28, 2009

Mengorak Langkah Pertama

Salam kenkawan...
Orked Delight kini mengorak langkah pertama. Bisnes dalam industri makanan sampingan dan kudapan. Banyak variati kudapan yang ditawarkan.Jika berminat dan perlukan penjelasan lanjut jangan segan-segan emel to orked.delight@gmail.com, OK? Orked delight sedia membantu.
Berikut adalah variati yang ditawarkan untuk semua, selamat menjamu mata.


Variasi Kudapan
Cubalah try senarai kudapan di bawah dan ada lagi variasi yang Orked Delight tawarkan, tapi masih belum sempat untuk masukkan dalam blog ni....ekekekeekekekVariasi Cuppies
Cupcake yang tersenarai di bawah adalah contoh-contoh cupcake yang ditawarkan oleh Orked Delight. Ini termasuklah Wedding Cuppies, Birthday Cuppies, Door Gift Cuppies dan sebagainya. Bergantung kepada kehendak anda sendiri.

Anda boleh menempah cupcake kesukaan anda berdasarkan pilihan anda sendiri. Orked Delight akan cuba memenuhi segala permintaan pelanggan. Senarai variasi di atas adalah contoh dan anda ingin seperti di atas, pasti Orked tidak menghampakan.

Lain-lain Variasi


No comments:

Post a Comment

Connect with Us