.:About Me:.

My photo
Kami menyediakan hanya yang istimewa utk pelanggan kami.

Pengumuman Penting

@~>~~~PENGUMUMAN PENTING~~~<~@

Kepada para pelanggan yang bercadang untuk menempah bunga agar-agar kering, dimaklumkan di sini bahawa, lokasi pengambilan tempahan anda kini ialah di Plaza Bukit Damansara, pada hari Isnin, Rabu dan Jumaat, buat masa ini sehingga pengumuman lain dibuat.

Sekian, terima kasih...

Monday, September 22, 2014

Kembali Bersiaran

Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Lama tak updet blog ni, sbb tak cukup masa nk update. 
Ramai bertanya kami dh tak buat bunga lagi ke? Buat..cuma lani kita low profile jap..Tuan tanah bz...hahahah
N3 kali ni, orang tunjukla sebahagian yang kami terima dan disebabkan tuan tanah malas nk edit gambo, tonton jelah gambo2 ni...Edit mana yang jumpa jah...yang tak jumpa, malas nk godek2..



Bagi mereka yang ingin menempah, jgn was2, emel jah ke emel orked.delight@gmail.com Disebabkan tempahan bunga agar2 agak terhad, dinasihatkan supaya anda yang berminat untuk menempah, sila lakukan tempahan secepat mungkin kerana dikhuatiri kuota tempahan telah mencukupi.

Oklah, panjang dh..mata dh ngantuks..and banyak lagi keje yang belom siap...
Till next tym...bye and thanks.

Tuesday, June 11, 2013

Kuota Tempahan


Salam kepada semua pengunjung blog ini. Memang dah lama tak update blog ni, sbb tuan tanah tak cukup masa dan tangan nak update blog ni. Harap faham la ye.

Cuti sekolah kelmarin, ada a few orders yang kami terpaksa tolak atas kerana kesuntukan masa dan kuota tempahan yang sudah penuh. Sebenarnya, kuota ini wujud bagi mengekalkan kualiti gubahan bunga agar-agar ini. Kang amik semua tempahan, ada jugak yang tak berpuas hari sebab tak cantik/tak sempurna atau tidak menepati permintaan pelanggan. 
Ini amat kami khuatiri. 

Bagi mengekalkan kualiti produk kami, kami hanya menerima sejumlah tempahan yang kami rasa kami mampu. Jadi, harap semua faham akan situasi ini ye!

Bagi mereka yang telah mencuba beberapa kali menempah tetapi ditolak, kami mohon ribuan maaf di atas ke tidakupayaan kami menerima tempahan tersebut. Oleh yang demikian, kami nasihatkan sekiranya tempahan anda agak besar/banyak, supaya dapat menempah lebih awal (sebulan atau lebih) agar pihak kami dapat menyiapkan tempahan tersebut pada masa yang ditetapkan.

Oklah, masa dah sampai nk p hantar tempahan bunga untuk wiken ini. 
Bye dan Assalamualaikum semua....


Friday, January 4, 2013

Selamat tinggal 2012...welcome 2013!!!


Selamat tahun baru semua. Dah 4 hari berlalu dah 2012...dan kita berada di tahun 2013. Hmmm...makin tua setahun nampaknya....hahaha...Sape makin muda tahun ni? Angkat tangan!!! Jangan tipu arr....Mana ada org makin muda...kecuali sorang jah...Tahu sape? Try teka...Klu pandai leh la coba jawab...




These are antara yang tempahan bunga yang tak diterbitkan sebelum ini ekoran kesuntukan masa yang amat sangat. Ada banyak lagi yang tidak diterbitkan atas alasan tuan tanah blog ni tak berapa nak ada mood nk edit or tempek gambar banyak2. Hahaha..bertabah je la ye baca blog yang tak semenggah ini...

Apa pun, kami di Orked Delight mendoakan kebahagiaan, kemakmuran dan keberkatan kepada semua para pembaca, pengunjung blog ini.

Akhir kata, selamat berhujung minggu dan sedapnya klu dapat makan Prosperity Burger....Terpaksa wat sendrik...

Bye dan wassalam...


Connect with Us