.:About Me:.

My photo
Kami menyediakan hanya yang istimewa utk pelanggan kami.

Pengumuman Penting

@~>~~~PENGUMUMAN PENTING~~~<~@

Kepada para pelanggan yang bercadang untuk membuat sebarang tempahan daripada kami, ingin dimaklumkan di sini bahawa, lokasi pengambilan tempahan anda adalah di Plaza Bukit Damansara (berdekatan dengan Pusat Sains Negara), pada hari Isnin, Rabu dan Jumaat pada pukul 9.00 pagi - 6.00 ptg.

Sekian, terima kasih...

Saturday, March 11, 2017

Senarai Harga Produk Orkedelight 2017


Assalamualaikum

Dah bertahun tak update blogspot ni. Tak sempat pon ye, malas pon ye...Dah tua-tua ni, balik kerja je malas nk mengadap komputer...Kat ofis ngadap komputer, takkan kat rumah pon sama..Jemu mehhh...

Ok..dh dah...tak payah nak offtopic sangat. Hari ini punya mission nak update harga produk di Orkedelight. 

Bagi mereka yang tak tahu, kami bukan sahaja menerima tempahan untuk gubahan bunga agar-agar kering. Berikut adalah produk kami yang lain:
  • Muffin
  • Kek cawan
  • Kek
  • Popia simpul
  • Kuih siput
Buat pengetahuan semua, kami hanya membuka tempahan untuk popia simpul dan kuih siput seawal 1 Ramadhan sehingga 12 Ramadhan sahaja (setiap tahun) dan tempahan adalah terhad. Selain daripada popia simpul dan kuih siput, lain-lain produk kami adalah sepanjang tahun bermula 1 Januari sehingga 31 Disember.

Berbalik pada harga. Memandang kos sara hidup semakin bertambah...dan ramai yang merungut harga barang semua mahal...maka kami pon terpaksalah  mengemukakan harga baru. Sila rujuk di tab Pricing untuk harga yang terkini atau klik di sini.

Oklah...mata dah mengantuk...ingat nak layan Duplicate..tapi...lain kali lah...
Sampai jumpa lagi..
Assalamualaikum w.b.t

Monday, September 22, 2014

Kembali Bersiaran

Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Lama tak updet blog ni, sbb tak cukup masa nk update. 
Ramai bertanya kami dh tak buat bunga lagi ke? Buat..cuma lani kita low profile jap..Tuan tanah bz...hahahah
N3 kali ni, orang tunjukla sebahagian yang kami terima dan disebabkan tuan tanah malas nk edit gambo, tonton jelah gambo2 ni...Edit mana yang jumpa jah...yang tak jumpa, malas nk godek2..



Bagi mereka yang ingin menempah, jgn was2, emel jah ke emel orked.delight@gmail.com Disebabkan tempahan bunga agar2 agak terhad, dinasihatkan supaya anda yang berminat untuk menempah, sila lakukan tempahan secepat mungkin kerana dikhuatiri kuota tempahan telah mencukupi.

Oklah, panjang dh..mata dh ngantuks..and banyak lagi keje yang belom siap...
Till next tym...bye and thanks.

Tuesday, June 11, 2013

Kuota Tempahan


Salam kepada semua pengunjung blog ini. Memang dah lama tak update blog ni, sbb tuan tanah tak cukup masa dan tangan nak update blog ni. Harap faham la ye.

Cuti sekolah kelmarin, ada a few orders yang kami terpaksa tolak atas kerana kesuntukan masa dan kuota tempahan yang sudah penuh. Sebenarnya, kuota ini wujud bagi mengekalkan kualiti gubahan bunga agar-agar ini. Kang amik semua tempahan, ada jugak yang tak berpuas hari sebab tak cantik/tak sempurna atau tidak menepati permintaan pelanggan. 
Ini amat kami khuatiri. 

Bagi mengekalkan kualiti produk kami, kami hanya menerima sejumlah tempahan yang kami rasa kami mampu. Jadi, harap semua faham akan situasi ini ye!

Bagi mereka yang telah mencuba beberapa kali menempah tetapi ditolak, kami mohon ribuan maaf di atas ke tidakupayaan kami menerima tempahan tersebut. Oleh yang demikian, kami nasihatkan sekiranya tempahan anda agak besar/banyak, supaya dapat menempah lebih awal (sebulan atau lebih) agar pihak kami dapat menyiapkan tempahan tersebut pada masa yang ditetapkan.

Oklah, masa dah sampai nk p hantar tempahan bunga untuk wiken ini. 
Bye dan Assalamualaikum semua....


Connect with Us